Udtalelser om Poul Erik Jensen

Synes du om min musik til fest her på siden, har jeg spillet til din fest, eller har du generelt ros – eller ris – så er du velkommen til at lægge en kommentar herunder.

58 Udtalelser

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Anni Holm

  Mange tak for god musik til Jørgens fødselsdag. Vi var meget tilfreds med musiken under spisning og til dansen. Du var med til at gøre festen meget vellykket. Vi har modtaget mange rosende ord fra gæsterne til musikken. Vi kan varmt anbefale dig.
  Med venlig hilsen
  Anni og Jørgen

  Svar
 2. Lone V. Jacobsen

  Tusind tak for rigtig god musik til min fødselsdag, det var helt igennem perfekt.
  Det var med til at gøre hele festen perfekt.
  Dejlig rolig musik under middagen, og senere dansemusik.
  Med Venlig Hilsen
  Lone
  Hals

  Svar
 3. Knud og Karna

  Knud og jeg vil gerne endnu engangtakke for dejlig og velafstemt musik til min fødselsdagsfest. Mange af vores gæster har rost dig for dit engagement som var dejlig afstemt til festen. Du får hermed vores bedste anbefaling. Med venlig hilsen Knud og Karna.

  Svar
 4. Birthe

  Tak for dejlig og god musik til min fødselsdag. Du er god til at følge gæsterne og fornemme stemningen under middagen. Jeg vil absolut anbefale dig til andre….Mine gæster var de “primære”, men du var med til at gøre det hyggeligt.
  V. H. Birthe

  Svar
 5. Poul Vindesbøl

  Hej Poul Erik.
  Mange tak for en dejlig musik og sang til vort guldbryllup på hotel Phønix den 23 maj 2009.
  Flere gæster gav udtryk for at det var dejligt at musikken var afstemt under middagen så man kunne tale sammen og ligeledes at det var dejlige melodier som der blev spillet.
  Vi glæder os meget til at modtage din cd. så vi kan genhøre din dejlige musik.
  Med mange venlige hilsner fra
  Agnes og Poul Brønderslev.

  Svar
 6. Paula og Knud

  Nu har vi igen haft en god fest, hvor du har spillet, vi har hørt fra flere gæster som sagde at det er skønt at man kan snakke under middagen, uden at musiken overdøvede det hele, det er også skønne melodier du spiller. Så vi siger tak for to dejlige fester den 3.3.07 og 31.01.09. Nu har vi ikke planlagt flere fester foreløbeligt. Hilsen Paula og Knud

  Svar