Udtalelser om Poul Erik Jensen

Synes du om min musik til fest her på siden, har jeg spillet til din fest, eller har du generelt ros – eller ris – så er du velkommen til at lægge en kommentar herunder.

62 Udtalelser

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Knud Svante Eriksen

  Kære Poul Erik!

  Vi var alle glade for dit bidrag til festen, både til sangene og hyggen, og brudevalsen fik vi klaret med alle på gulvet.

  Venlig hilsen Birthe og Knud Svante Eriksen

  Juli 2013

  Svar
 2. Svend Aage Svendsen

  Tove og Svend Aage
  20. januar 2013

  Hej Poul Erik.
  Tak for den CD vi fik til vort guldbryllup, det er rigtig dejlig musik.
  Samtidig vil vi takke for musikken du spillede til festen.
  Vi har efterfølgende fået mange positive kommentarer fra vores gæster. En hel perfekt aften.
  hilsen Tove og Svend Aage.

  Svar
 3. Hanne og Finn Thorsø

  Vi skulle fejre sølvbryllup og ledte efter musik på “NETTET” , hvor vi fandt en hjemmeside, som tiltalte os…..ja, Poul Eriks.

  Du kom til tiden og gik i ro og mag og stillede sager op og var klar til aftalt tid. Musikken var fint afstemt i styrken, så den kunne høres og der kunne samtales under middagen ved bordene.
  Du leverede en flot optræden, ikke pågående eller påtrængende/dominerende.
  Gæsterne har rost dig i høje toner og nød at synge med på de valgte salmer og sangem som hørte årstiden og anledningen til.

  Vi sender dig de varmeste anbefalinger !! Hanne og Finn Thorsø

  Svar
 4. Gunhild Bach Nielsen

  Jeg har i september 2012 holdt min runde fødselsdag på Højgården ved Fjerritslev, og det var en helt igennem fantastisk fest. Der var mange ting der bidog til det. Vi havde valgt at få Poul Erik til at spille for os, og det kom vi bestemt ikke til at fortryde. Poul Erik kom i god til til at stille “musikken” op, og var klar da gæsterne myldrede ind til velkomstdrink. Og fra første øjeblik havde vi en sikker fornemmelse af, at Poul Erik fandt tonen i vores fest. Vi nød hans gode musik under middagen, og Poul Erik gav fint akkompagnement – og forsang – til de sange som vi og gæsterne bidrog med. Efter kaffen spillede Poul Erik op til dans og vi var jo spændte på, om folk havde lyst til at danse. Det havde de! Der blev danset lystigt, og vi måtte da forlænge festen lidt. Alt i alt ydede Poul Erik præcis det, der gør en god fest endnu bedre. Tak for det!

  Svar
 5. Anni Holm

  Mange tak for god musik til Jørgens fødselsdag. Vi var meget tilfreds med musiken under spisning og til dansen. Du var med til at gøre festen meget vellykket. Vi har modtaget mange rosende ord fra gæsterne til musikken. Vi kan varmt anbefale dig.
  Med venlig hilsen
  Anni og Jørgen

  Svar
 6. Lone V. Jacobsen

  Tusind tak for rigtig god musik til min fødselsdag, det var helt igennem perfekt.
  Det var med til at gøre hele festen perfekt.
  Dejlig rolig musik under middagen, og senere dansemusik.
  Med Venlig Hilsen
  Lone
  Hals

  Svar
 7. Knud og Karna

  Knud og jeg vil gerne endnu engangtakke for dejlig og velafstemt musik til min fødselsdagsfest. Mange af vores gæster har rost dig for dit engagement som var dejlig afstemt til festen. Du får hermed vores bedste anbefaling. Med venlig hilsen Knud og Karna.

  Svar
 8. Birthe

  Tak for dejlig og god musik til min fødselsdag. Du er god til at følge gæsterne og fornemme stemningen under middagen. Jeg vil absolut anbefale dig til andre….Mine gæster var de “primære”, men du var med til at gøre det hyggeligt.
  V. H. Birthe

  Svar
 9. Poul Vindesbøl

  Hej Poul Erik.
  Mange tak for en dejlig musik og sang til vort guldbryllup på hotel Phønix den 23 maj 2009.
  Flere gæster gav udtryk for at det var dejligt at musikken var afstemt under middagen så man kunne tale sammen og ligeledes at det var dejlige melodier som der blev spillet.
  Vi glæder os meget til at modtage din cd. så vi kan genhøre din dejlige musik.
  Med mange venlige hilsner fra
  Agnes og Poul Brønderslev.

  Svar
 10. Paula og Knud

  Nu har vi igen haft en god fest, hvor du har spillet, vi har hørt fra flere gæster som sagde at det er skønt at man kan snakke under middagen, uden at musiken overdøvede det hele, det er også skønne melodier du spiller. Så vi siger tak for to dejlige fester den 3.3.07 og 31.01.09. Nu har vi ikke planlagt flere fester foreløbeligt. Hilsen Paula og Knud

  Svar