Salmedigter/tidligere højskoleforstander Jens Rosendal var i Hellum 11. juli 2016

Mandag, den 11. juli havde jeg for 3. gang æren af at akkompagnere Jens Rosendal til et af hans utallige sangforedrag over hele landet.

Denne gang var det i Multihuset i Hellum og det var Vendsysselgildet.dk der havde Jens Rosendal på programmet. Der kom over 80 tilhørere og det var en meget stor succes hvor vi sang rigtig mange af hans sange fra højskolesangbogen. Derudover blev der også sunget den nye Vendsysselsang – “Vendsyssel” og også “Glæden over landet” blev sunget på flotteste vis. Sidste nævnte sang er iøvrigt i Vendsyssel Gildets egen sangbog. Så der var kun 2 “Løse” sange udover Højskolesangene der skulle kopieres , nemlig “Vendsyssel” og “Sommerens sang”. Rasmus Skov Borring har komponeret sidst nævnte og den ville Jens Rosendal også gerne have at vi sang – og det gjorde vi og på den måde at jeg spillede den igennem nogle gange inden vi alle udbrød i sommersang.

En helt igennem fantastisk mandag aften i Hellum Multihus og flotte landskab.

/ Poul Erik Jens Rosendal i Hellum - ser i sangbogen

Jens Rosendal i Hellum

Ole Nørgaard og Jens i øjenkontakt

Opvarming i Hellum juli 2016

Klargøring til næste sang i Hellum juli 2016