Ketron Audya – nu også snart med ude til musikarbejdet.

Det italienske musik keyboard mærke “Ketron” ( førhen hed det Solton) har som deres slogan “Best natural sounds” – og det passer egentlig meget godt. Det nyeste og topmodellen fra Ketron er “Ketron Audya”  og selvom det efterhånden er 3-4 år siden at det kom frem – så er det først nu jeg har købt et nyere brugt.  Det skal blive spændende at få det med ud og der er oprettet en mailingliste med Ketron brugere over hele Jylland som en slags Audya erfarings liste og vi er en hel del musikere her fra Vendsyssel der også er med på mailing listen.

Ketron Audya har som det eneste keyboard  ( endnu) ægte live trommer som audio spor – og det kan høres da det rent faktisk lyder som musik fra en trommeslager. Også guitarer er der mange af som audio – altså ægte live indspillet guitarer både som højrehåndslyde men også som arrangements audio spor.

Det er en fornøjelse at spille på de moderne keyboards idag og både Yamaha, Roland og Ketron er fantastiske instrumenter og jeg kan iøvrigt godt lide at spille på alle 3 keyboard fabrikater fordi at man så hører forskellige lyde og rytme arrangementer til musikarbejdet rundt omkring.

/   Poul Erik