Sangbog med CD som gave når der bestilles musik

Nationalsangen

Nationalsangen

Som noget nyt vil der inden længe – som gave til dem der bestiller musik blive leveret en flot sangbog med CD indspilning af de 19 sange i “Årets danske fædrelandssange” på gavebordet. En rigtig flot sangbog med noder og tekster til alle 19 sange.

Allerede nu udleverer jeg – gratis min nye Jubilæums CD og også den flotte grønne sangbog “Nationalsangen” vil være ganske gratis – så glæd Jer.

Der er sange af bl.a. Sacha Dupont, John Høybye(Krummes far) Chr. Vardinghus Nielsen fra Aalborg og mange andre komponister og så er Jens Rosendals og min “Glæden over landet” jo også med heri med node og tekst samt indspillet af en´af Danmarks bedste pianister Carl Ulrik Munk-Andersen med flot sang af hans kone Pernille Bogø Bach.

/  Poul Erik  –  den 24. juni 2013

 

Se billede af sangbogen på nodestativet af min Ketron SD1 plus ( ved siden af harmonikaen).