NY CD – udkommet idag – “Glæden over landet – 40 år i festmusik”

Hej alle læsere.   –      40 år i festmusik – det skulle markeres i 2012 – men projektet blev forsinket – men nu sker det!!

Så kom endelig dagen idag – fredag, den 18. januar hvor min nye CD blev færdig – og den er allerede blevet spillet nogle gange på Brønderslev Nærradio – og den bliver selvfølgelig også afleveret til de andre gode lokalradioer rundt omkring.  Ligeledes dem jeg spiller musik for – de får selvfølgelig den nye CD flot produceret hos Tewa Musik i Farsø – med flot fekst og billeder taget af Per Drustrup Larsen.  Der er 2 tekster i booklet med sangdigte af salmedigter Jens Rosendal fra Sønderjylland til mine melodier – “Glæden over landet” og “Sommeren Fløj”.

Jeg siger mange tak til Restaurant Hedelund v/ Mette og Thorbjørn i Brønderslev for lån af deres flotte festlokaler en søndag med sne her i juledagene.

Der vil også blive lagt mp3 filer her på siden – med de 4 sange – så man kan høre sangene nu og her på sin PC, Ipad, Tablet, Iphone eller hvad man nu bruger nu om dage.

Januar hilsen

/   Poul Erik