Septembers himmel er så blå.

Det er der en flot gammel sang der hedder – komponeret af Otto Mortensen – og det er lige hvad der var igår den 1. september 2011.

Siger vi september siger vi også Brønderslev Marked – og netop på mandag den 5/9 starter mit sangkor “Frejdig” i Brønderslev op med den nye “sangsæson”.  Mandskoret “Frejdig” er et 4 stemmigt kor med 1. og 2. tenor samt 1. og 2. bas stemme og netop den nye sæson 2011- 2012 bliver helt speciel da koret har 100 års jubilæum den 13/9 2013.

Vi er igang med at få lavet et flot jubilæumsskrift helt fra korets start den 13/9 1912 og det bliver utroligt spændende at se det færdige resultat. Vi går snart igang med at øve nogle bestemte sange der skal bruges til en jubilæumskoncert sammen med sangkor fra Aalborg og Frederikshavn – det bliver rigtig godt.

Vi kan sagtens bruge flere sangere så har du lyst at synge og møde venlige sangere så hold dig ikke tilbage for vi har det rigtig hyggeligt og der er altid en “stemme” til dig.