4 stemmig korsats på “Glæden over landet” gennem DSF!

Marts nyheder 2011:

Der er stadig vinter selvom vi skriver 1. marts og der er også stadig koldt udenfor – men I skal ikke snydes for lidt musiknyheder fra Ø. Brønderslev. Senere på året udgives “Glæden over landet” som 4 stemmig korsats gennem Dansk Sanger Forbund. Det er som mandskorstemme og korsatsen er arrangeret af Michael Pilgaard, Sæby. Vi er igang med at øve stemmerne i mit sangkor “Frejdig” i Brønderslev så det bliver ekstra spændende når den endelige udgave kommer fra DSF.

Vores gode “Danseaftener i Ø. Brønderslev Forsamlingsghus”  måtte desværre stoppe da bestyrelsen i Borgerforeningen ikke kunne afse tid til at stå for dette gode arrangement. Det er meget ærgeligt da danseaftener i Ø. Brønderslev Forsamlingshus har kørt i rigtig mange år – ja vel siden midt i 80érne – så Ø. Brønderslev By Orkester “er blevet ledig” ufrivilligt. Vi må se om vi kan mødes og spille sammen i andet regi – det ville være fint.

/ Musikalsk hilsen fra Poul Erik Jensen –  levende musik er nu bedst til festen – keyboard, harmonika og sang.