Om Poul Erik, musiker, dirigent og musiklærer, Ø. Brønderslev

Spillemand/Musiker

Portræt af musiker Poul Erik

Levende musik til festen med keyboard, piano og sang

Jeg har næsten 50  års  erfaring indenfor “Festmusik”  branchen og har fået 4 års undervisning i orgel/keyboard hos den meget dygtige musiker Kaj Kjæhr i Dybvad. Desuden har jeg fra år 2000 musiklærereksamen fra Hjørring Seminarium og har de sidste mange år undervist i keyboard & piano på aftenskole ved AOF Vendsyssel.  musik til alle slags fester.

Repertoiret som der bliver spillet er meget bredt som f.eks. fra John Mogensen klassikere, over Bamses Venner, Kim Larsen, Kandis, Lars Lilholt, Shu-bi-dua , John Mogensen og mange flere. De sidste nye hits er også med evt. som DJ musik fra kæmpe musik repertoire på de moderne keyboards.

Dinermusik: Er alsidig og ørevenlig i alle genrer og af komponister som f.eks. Kai Normann Andersen, Abba, Evert Taube, John Denver m.fl. Der er valse, musical og evergreen melodier på min sætliste oparbejdet gennem de mange års erfaring som udøvende musiker.

Sange og viser fra den danske sangskat er med fra mange gode sangbøger heriblandt den Nye Højskolesangbog. Nyhed:  16 nye sange er indsendt som forslag til den NYE højskolesangbog der planlægges udkommet ultimo 2020.

Nye Spildansk sange bliver fremført bl.a. “Sådan ligger landet” og “Underdrejet” samt mine egne melodier – indtil nu næsten 100 nye sange som f.eks. “Dansk Efteraar”, Sommeren Fløj, Glæden over landet ( med i sangbog med CD) Sølvbryllupssangen “Herunder de grønne linde”, børnesange som “Springforbi” (med i sangbogen Årets børnesange 2008) På vejen hjem fra skole og mange flere.

Teksterne er forfattet af Ingelise Poulsen, Brønderslev og Jens Rosendal, Ballum  ( salmedigter m.m.)

Se og hør sangene i afspilleren ude til højre på hjemmesiden.

Private Festsange: Dette gør jeg meget ud af og vel og mærke: Jeg spiller selv manuelt og direkte som i gl. Dage og IKKE playback som desværre en del nybegyndere gør i dag, fordi man ikke har taget den tid det tager at få lært at spille. For mig er det musikerens fornemste opgave at AKKOMPAGNERE sangen i det rette tempo og toneleje, og dette kan ikke gøres ved at trykke på playknap.

Dansemusikken: Der spilles igen i alle genrer som f.eks. udover de førnævnte; Smokie, CCR, Roy Orbinson , Elvis, Beatles og mange flere og selvfølgelig er der også 60’er musik og al andet frisk musik med på “sætlisten”, og her gør de nye og moderne keyboards jo, at musikken lyder som næsten fra et helt orkester og kan sætte gang i enhver fest. Opfordringer modtages gerne og der spilles f.eks. også gerne diverse valse, tangoer og polkaer – bare ønsk løs.

Jeg står gerne til rådighed både til middags- og aftens-arrangementer og den rette påklædning til lejligheden er en selvfølge.

Du er altid velkommen til at ringe om yderligere oplysninger/pris m.m.

Musikalsk hilsen – Poul Erik Jensen, Ø. Brønderslev
Tlf. 9881 1458 eller 60679582